LEVI VAN KEMPEN

"The key to success is to focus on things we desire, not on things we fear.”

Over


The key to success is to focus on things we desire, not on things we fear.”

Levi van Kempen, een Nederlandse acteur en presentator die jarenlang als vaste presentator kinderprogramma’s heeft gemaakt voor Disney XD, backstage als V-Reporter host was bij The voice of Holland, presenteerde op de Amerikaanse TV zender CNBC en een bekend gezicht is als host op Red Carpets op de Nederlandse film premières. Lees meer

CARRIERE
Als TV-host begint Levi in 2009 op National Geographic Channel en is hij te zien als presentator van het programma
Green Dream District
. Hier zet hij zich in voor een duurzame toekomst. In 2010 wordt hij het gezicht van de populaire kinderzender Disney XD. Hij presenteert hier verschillende programma’s waaronder Disney XD Masterclass, Jonge Leeuwen en Het Ranger Dierenjournaal.  In 2013 krijgt hij als presentator de rol van V Reporter en wordt hij de side-kick van Winston Gerschtanowitz in John de Mol’s bekroonde talentenjacht show The voice of Holland.

In 2014 wordt Levi als presentator gevraagd om voor de Amerikaanse televisie zender CNBC, een onderdeel van NBCUniversal, in Europa een eenmalige live-show te presenteren genaamd, City Limits: Live. Vanuit de studio in Londen wordt door presentatoren Kate Thornton (Idols) en Rick Edwards (T4) contact gelegd met de stad Madrid, Londen City, en Amsterdam. Levi is hier de reporter/presentator voor Amsterdam. Dit door Heineken gesponsorde live televisie evenement heeft op CNBC meer dan 7 miljoen mensen bereikt.

In het zelfde jaar interviewt Levi voor Facebook in de pop-up Facebook Studio in Amsterdam, tijdens het Amsterdam Dance Event, de wereldtop van de DJ’s. Zo interviewt hij Hardwell en Armin van Buuren in hun spannende strijd om de nieuwe nummer één van de wereld te worden en stelt Levi via een live Q&A chat op Facebook vragen die binnen komen van fans.

Ook presenteert Levi op het Amsterdam Music Festival (AMF), live vanuit de Amsterdam ArenA, de stream waar ‘s werelds beste DJ’s allemaal op een plek zijn. DJ’s zoals Martin Garrix, Afrojack en Dimitri Vegas & Like Mike gaan met Levi in gesprek over hun positie in de DJ Mag Top100. Deze avond wordt Hardwell de nieuwe nummer één van de wereld. Direct na de bekendmaking spreekt Levi hem voor de camera als allereerste. Deze livestream wordt die avond wereldwijd door miljoenen mensen bekeken.
Ook op de rode loper bij de Nederlandse filmpremières is Levi als presentator een bekend gezicht. Zo host hij de live-streams bij de grote feestelijke premières van bioscoopfilms zoals The Avengers, Fifty Shades of Grey en de James Bond’s.

Meer over Levi

Video

Bekijk hier de showreel van Levi.

Contact

In contact komen? Vul onderstaand contact formulier in of neem contact op met Marie-Claire van Maagdenburg.