LEVI VAN KEMPEN

“Als je denkt dat je alle stemmen hebt gehad, blijft er nog maar een voice over”

Over

Op zoek naar een ervaren en professionele voice-over? Vanuit zijn eigen studio in Amsterdam neemt hij op met de hoogste kwaliteit voor het beste product. Levi staat garant voor fijne samenwerking. Het opnemen van jouw voice-over gebeurt professioneel, goed en snel. Een zeer ervaren voice-over voor allerlei soorten producties, zoals: Radio commercials, TV commercials, animaties, online videos, filmtrailers, narration, documentaires, apps, instructiefilms, instore, e-learnings, Interactive Voice Response (IVR) en bedrijfsfilms. Lees meer

Qua ervaring begon Levi aan zijn professionele carrière in 2005 toen hij als acteur een vaste rol kreeg in de dagelijkse TV serie Onderweg Naar Morgen (ONM). Daarna werd hij een vast gezicht als presentator op Disney XD en presenteerde hij als V-reporter bij The voice of Holland. Tegelijkertijd werkte hij aan zijn carrière als stemacteur. Tegenwoordig kun je Levi overal horen. Zowel on air, on screen, in store als in house.

Levi zijn stemgeluid heeft vele klanken waardoor hij breed inzetbaar is. Denk daarbij aan vriendelijk, jong of volwassen, fris, enthousiast, vol, zakelijk, warm, betrokken, naturel en stoer. Samen met jou levert Levi volledig naar wens een passend geluid af.

De opnames vinden plaats vanuit zijn eigen voice-over studio in het hart van Amsterdam. Altijd een snelle levering, met de beste kwaliteit.

Kom je er niet uit met het script? Met Levi zijn brede ervaring als stemacteur kan hij altijd helpen met het redigeren van de teksten zodat het inhoudelijk klopt en de zinnen vloeiend lopen en lekker klinken.

De complete (audio)productie en audionabewerking laten verzorgen met muziek, geluidseffecten, montage, mixen en uiteraard Levi’s voice-over? Ook dat kan! Met zijn full-service productie bedrijf verzorgt Levi het complete plaatje.
Ook voor multimedia video content. Hij is gespecialiseerd in het maken van web series, branded content, animaties, explanimations, marketing/social video campagnes en TV/radio/internet campagnes.
Zijn authentieke manier van storytelling helpt Levi in het ontwikkelen en uitvoeren van organische en verbindende video content.

Zijn tevreden klanten:
20th Century Fox, Albert Heijn, Audi, CNBC, Delta Lloyd, Discovery Channel, Walt Disney, Dreamworks, Facebook, Ministerie van Defensie, Nickelodeon, Universal, Vodafone, Marvel, Nationale Nederlanden, Netflix, Protest, Rabobank, Sony Pictures, WNF, Zorgkaart Nederland.

Ben je opzoek naar de perfecte voice-over, het beste resultaat en een prettige samenwerking? Stuur dan nu een mail om hem te boeken en krijg vandaag nog reactie.

profvo_01

Professionele voice-over

Met zijn jarenlange ervaring als voice-over staat Levi garant voor kwaliteit met het beste eindresultaat.

gratisproefopname_01

Gratis proefopname

Wil je de voice-over eerst even testen voor jouw product of dienst? Geen probleem, je kunt altijd een gratis proefopname aanvragen.

meerderestijlen_01

Meerdere stijlen aangeleverd

In overleg kan Levi verschillende stijlen en intonaties aanleveren zodat het geluid waar jij naar op zoek bent, er altijd tussen zit. Niet tevreden? Dan doen we het gewoon opnieuw!

geenstudiokosten_01

Geen studiokosten

Vanuit zijn eigen studio in het hartje van Amsterdam neem hij de voice-overs op. Hierdoor zijn de studiokosten laag.

snellelevertijden_02

Snelle levertijden

Door zijn eigen studio kan Levi zeer snel leveren. Stuur de tekst op, en binnen 24 uur heb je het.

script_01

Hulp bij script

Hulp nodig bij het script? In overleg met Levi creëer je samen de juiste boodschap met de juiste tekst.

productie_01

Gehele productie

Wil je liever de hele productie laten uitvoeren? Dat kan! Audionabewerking, sounddesign en het opnemen van de voice-over kan volledig uit handen genomen worden.

tarieven_03

Heldere tarieven

Mocht je geïnteresseerd zijn, dan komt een prijsopgave met daarin duidelijke tarieven jouw kant op.

Audio

Hieronder een greep uit Levi’s werk als voice-over en stemacteur. Staat het geluid waar jij naar op zoek bent hier niet tussen en zou je graag iets anders willen horen? Geen enkel probleem. Stuur een mail en een gratis proefopname komt zo snel mogelijk jouw kant op.

Offerte

PRIJSOPGAVE ONTVANGEN?

Zoek je een voice-over en wil je hem boeken? Stuur vandaag nog een mail en krijg direct een prijsopgave. Wil je daarbij ook een creatief sounddesign en audionabewerking? Of wil je een nieuw concept, commercial of andere content laten realiseren?

Stuur dan ook een mail met jouw wensen en krijg vandaag nog, geheel vrijblijvend, de beste prijsopgave.

Referenties

patrick

Patrick Ulenberg – Creative Sounds: “Levi is een van de meest getalenteerde stemacteurs van Nederland. Ik werk graag met hem samen vanwege zijn fijne en frisse klank maar bewonder ook zijn enthousiasme, creativiteit en professionaliteit om zichzelf te blijven ontwikkelen.”

laura

Laura van Gestel – Manager Campaigns Vodafone: “Levi is een van de meest veelzijdige voice-overs die ik ken. Zijn geloofwaardige en vriendelijke stemgeluid geeft ons merk al jaren een extra dimensie.”

fiep

Sophie Canter Cremers – eigenaar Peer Media: “Welke productie het ook is, als Levi het inspreekt komt het tot leven en klinkt het zoals het moet zijn. Zijn input maakt van een script, emotie. Een voice-over van de hoogste klasse.”

kees

Kees Kroot – Soundcircus: “Levi is fantastisch om mee te werken. Als ik een voice-over zoek, staat Levi altijd op de shortlist. Elke keer weer verbaast hij mij met het opgenomen eindresultaat.”

tom

Tom Barten – CEO Personal Body Plan: “Met zijn kennis, ervaring, creativiteit en tekstbegrip brengt hij onze video’s naar grote hoogte. Zijn stem onderstreept precies waar wij voor staan met ons merk.”

Happy Clients

Contact

Wil je meer informatie, een gratis proefopname of wil je Levi als voice-over boeken? Vul onderstaand contactformulier in of stuur een mail naar info@levivankempen.com.